Club-2 Barendrecht - Oud-Beijerland

Kalender

Data 2024
09-aprC2bo - 1: Oud-Beijerland
23-meiC2bo - 2: Barendrecht
11-junC2bo - 3: Oud-Beijerland
04-julC2bo - 4: Barendrecht
03-sepC2bo - 5: Oud-Beijerland
26-sepC2bo - 6: Barendrecht
19-oktC2bo - 7 finale: Oud-Beijerland

Inschrijvingen

Club 2 FCC Barendrecht - FCC De Spuicrossers 2024

De Club-2 competitie tussen FCC Barendrecht en FCC De Spuicrossers is bedoeld als trainingswedstrijd waarvan wordt verwacht dat alle leden deelnemen. We organiseren deze wedstrijden dit jaar voor de 22e keer.

Het is een serie van acht wedstrijden op dinsdagen i.p.v. de training en de finale wedstrijd wordt op zaterdag gereden.

Voorinschrijving:

1 week voor de wedstrijd volgt er een uitnodiging via Telegram (Barendrecht) of whatsApp (Oud-Beijerland) met daarin de mogelijkheid om digitaal via Google Forms in te schrijven. Inschrijven zal mogelijk zijn tot zondag 18:00 uur of woensdag 23:59 uur (afhankelijk van op welke dag de wedstrijd is) voorafgaand aan de wedstrijd.

Ivm administratieve voorbereidingen sluit de inschrijving van de 1e wedstrijd op vrijdag 23.59 uur voor de wedstrijd van dinsdag.

Na het sluiten van de inschrijving is het niet meer mogelijk om in te schrijven. Het afmelden zal ook niet mogelijk zijn en indien je niet aanwezig bent op de wedstrijddag zal je als DNS (Did Not Start) worden geregistreerd op de uitslag. Dit kan nadelige gevolgen hebben voor de van de wedstrijdindeling van de andere rijders.

Een KNWU startlicentie + bordnummer + zijbordnummer zijn verplicht.

Deelname:

Alle leden van FCC De Spuicrossers en FCC Barendrecht.

Nieuwe leden kunnen gedurende de competitie aansluiten en meedoen, mits zij een KNWU startlicentie en bordnummer hebben.

Aanvragen van de startlicentie en het bordnummer kan via mijn.knwu.nl. het duurt ca een week voor de aanvraag afgehandeld is.

Groepsindeling:

Afhankelijk van leeftijd en aantal inschrijvingen. Uitgangspunt is de leeftijd per 31/12/2023. Meisjes worden ingedeeld bij jongens van één jaar jonger.

Leeftijds categorie hoger: Via het eerste inschrijfformulier kan je aangeven of je 1 of 2 leeftijdsklassen hoger gaat rijden. De trainers hebben een adviserende taak hierin, met als achterliggende gedachten dat de Club2Club oefenwedstrijden zijn.

Dispensatie: met een aantoonbare medische reden is het mogelijk een klasse lager te rijden.

De groepsindeling wordt aan de hand van het aantal inschrijving van de eerste wedstrijd bepaalt. Met uitzondering van de finale worden er tijdens de avondwedstrijden geen herkansingen gereden.

Vanaf leeftijdsgroep 13+ wordt er in Barendrecht over het 13+ stuk (rechtse baan op 2e stuk) gereden.

Lijsten:

De wedstrijd lijsten worden gedeeld via www.BMXNederland.nl

Heb je vragen over de lijsten meld deze dan zo snel mogelijk bij de juryruimte voor of tijdens het inrijden. Er wordt gereden via scrambled indeling zover dit mogelijk is voor het aantal inschrijvingen per leeftijdsgroep.

Wedstrijd:

Dinsdagen

Inrijden van 18:15 – 18:40 uur (EHBO en baancommissaris ook aanwezig op de baan) Aanvang wedstrijd om 18:45 uur

Einde rond 20:30 uur (na jouw race kan je gelijk naar huis, er is geen prijsuitreiking)

Laatste wedstrijd:

Zaterdag

Inrijden van 9:15 - 9:50 uur Aanvang om 10:00 uur

Na de wedstrijd ca. ½ uur pauze tot prijsuitreiking.

Deelnamekosten:

Zijn meegenomen in de contributie.

Bezoekers:

Toegang is gratis.

Prijzen:

Iedereen die minimaal 2 wedstrijden heeft gereden komt in aanmerking voor de eindstand en hiermee voor een beker.

Puntentelling:

Per manche: nr. 1: 10 punten; nr. 2: 9 punten; nr. 3: 8 punten; nr. 4: 7 punten enz. A-Finale : nr. 1 : 48 punten; nr. 2 : 46 punten; nr. 3 : 44 punten enz.
De nr. 1 van de B-finale krijgt 2 punten minder dan de laatste in de A-finale (afhankelijk van het aantal rijders in de A-finale).
Finale wedstrijd telt 1x mee.
De beste zes wedstrijdresultaten tellen (dus 2 schrapresultaten)

Wedstrijdorganisatie:

Per wedstrijd worden 2 lijn juryleden van beide verenigingen aangesteld.

De wedstrijd verwerking wordt eveneens door personen van beide verenigingen uitgevoerd De aangewezen trackmanager beslist over de voortgang van de wedstrijd in verband met weersomstandigheden, baanconditie, technische storingen, blessures etc.

De aanwijzing van de overige medewerkers (EHBO, baancommissaris, starter, parc ferme etc) wordt geregeld door de organiserende vereniging.

Tijdens de wedstrijd kan er meegelopen worden met de medewerkers om ervaringen op te doen.

Reglementen:

Wanneer er vragen zijn over de uitslagen dan kunnen deze tot voor de volgende wedstrijd aan de jury worden gesteld via een mail aan wedstrijden@fccbarendrecht.nl of secretaris@fccspuicrossers.nl . Na de opvolgende wedstrijd zijn de uitslagen van de vorige wedstrijd definitief.

Wedstrijddata:

Kijk kort voor de wedstrijd altijd op de website of Telegram of WhatsApp van de vereniging of de wedstrijd niet is afgelast of verplaatst!!!

Namens de wedstrijdcommissie van FCC De Spuicrossers en FCC Barendrecht wensen we jullie veel plezier en succes.